Bugün KaramanGaz binası önünde toplanan mahalle sakinleri yine doğalgaz için kolları sıvamış durumda. Şeyh Edebali Mahallesi sakinleri biz 3 yıldır kandırılıyoruz. Yetkililer bizi sürekli oyalıyor. Karşı sokağımızda doğalgaz varken bizim sokağımızda neden yok, biz doğalgazımızı istiyoruz.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şeyh Edebali Mahallesi Muhtarı Niyazi Şanlıtürk;'' Bizim yaklaşık 2 yıldır doğalgaz ile ilgili sorunumuz var, bize 2 yıl önce söz verilmesine rağmen Tabduk Emre Camii aşağısını yapalım dedik. Bundan önce ki Akif bey müdürümüz gitti fakat müdür gidince verilen söz de müdür ile beraber gitmez şirkette kalır. Bana muhtarım sen sokak numaralarını ev numaralarını ver, mahalleli gelsin abone olsun dedi Akif Bey fakat Abdülkadir Bey'de bu sözün arkasında durmalı. Mahallelimize kömürleri 2 ton alıyorsanız 500 kilo alın. Biz en geç 12. ayda bu sorunu çözecez dedi. Şimdi insanlar da beni pasiflik ve yalancılıkla suçluyor. Bizim en büyük sıkıntılarımızdan birisi de Abdülkadir bey bize kapısını açmıyor, bizi hep geçiştiriyor.''dedi. 

Diğer mahalle sakinleri ise '' Biz doğalgazımızı istiyoruz. İşi gücü bırakıp bununla uğraşıyoruz. Sokağa başlıyorlar en son  eve gaz vermiyorlar. Evimizin arka sokağından doğalgaz hattı geçiyor bizim sokağımızda yok bu 3 senedir böyle devam ediyor''dedi.