Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen seminere tüm Karaman halkı ve öğrenci kardeşlerimiz davetlidir.

Meslek seçiminde nelerin ön planda tutulması gerektiği, gençlerin girişimcilik anlayışının nasıl geliştirilebileceği ve nasıl girişimci olunacağı, mutlu bir çalışma yaşamının nasıl sağlanacağı, kişilerin kendisine ve ülkemize nasıl faydalı olacağı gibi hususlar seminerde dile getirilecek konular arasındadır. Ayrıca, aile içi iletişim, bağımlılıklar, hayatta mutlu olabilme, etkili iletişim teknikleri, manevi iç dünya ile dış dünyanın denge tutulması gibi her insanın fayda sağlayabileceği hususlar da seminerin önemli konularındandır. Bununla birlikte toplumun psikolojik ve sosyolojik sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözümlemeler; daha mutlu daha neşeli, verimli, huzurlu bir hayatın nasıl tesis edileceği gibi konular üzerinde durulacaktır.  

Tüm halkımız ve öğrenci kardeşlerimizin katılımı ve istifadesinin önemli olacağı düşüncesi ile İlimizde yaşayan herkes seminere davetlidir.

Tarih: 09.03.2018 Cuma

Saat 19:00

Yer: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu 

Bülent Gardiyanoğlu Kimdir?

2012 yılında ilk kitabı 'Evrenin İlahi Dili-Uyanış', 2013 yılında '2 Tam Bir Tek' ve Haziran 2014 te çıkardığı 'KADIN Olmayı Hatırlamak' , 2015'te çıkardığı "Her Şey Hakikati Görmekle Başlar",2016 yılında "Mucize Şifa" ve 2017 yılında "Her Güne Mesajın Var" kitapları yazarı, Kıbrıs doğumlu Bülent Gardiyanoğlu ilk, orta ve lise öğrenimini Kıbrıs'ta tamamlamıştır. İstanbul Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Ana Bilim Sanat Dalı Bölümü'nü İnternet'e Bağlanabilen Buzdolabı Projesi ile tamamlamıştır. Bir çok özel sektör firma  projelerinde yer almıştır.

İki yüzden fazla canlı yayına katılmış, binlerce kişiyle bire bir seanslar yapmış ve üç yüz bin den fazla kişiye uluslararası birçok ülkede seminerler veren Bülent GARDİYANOĞLU Belçika, Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Fas ve Kuzey Kıbrıs'ta seminer ve atölye çalışmalarına devam etmektedir.

Genel Konu Başlıkları:

Üniversite öğrencilerinin iş hayatında ve özel hayatlarında etkili iletişim kurma teknikleri.

Sınav öncesi konsantrasyon ve sınav süresince etkili konsantrasyon teknikleri

İş hayatı ve özel hayatı dengede tutarak başarıya ulaşma teknikleri

Manevi iç dünyamız ile maddi dış dünyayı dengede tutma yolları

Yaşam amacımızı en iyi şekilde bulabilmek ve her hizmetimizde Allah'a, bütüne hizmet edebilmek nasıl olur?

Vesvese, aile içi geçimsizlik, aldatılmalar, ayrılıklar, iletişim sorunları

Affetme, arınma, bağ kesme, helalleşme ile kendi kaynağının ışığını harekete geçirmek

Öz'e yolculukta bizi engelleyen şeyler nelerdir?

Hakikate yolculukta bize engel olan inanç kalıplarımız nelerdir?

Düşünce den ilişkilere yansımalar nasıl oluyor?

Üst bilinçle bakabilmek nasıl olmalı?

Baktığınla, gördüğün arasındaki  farklar nelerdir?

Öğrendiklerimizi iç manada görebilme yeteneği nasıl mümkün olur?

Yaşamımızın kör noktalarını konuşarak, yaşam yolumuzu daha bilinçli ve kolaylıkla nasıl katedebiliriz?

ÖZ´ümüzü ve kim olduğumuzu hatırlama ve hayatımızı yeniden programla zamanı

"Çocuklarla iletişim kopukluğu yaşıyorum, beni duymuyorlar, çocuklarımla bağ kuramıyorum ,"Bağımlılıklar (madde, bilgisayar, kumar) yaşamımı zorluyor", "Etrafımda enerjimi çalan olay ve kişiler var","Zihnimi susturamıyorum, vesvese tüm gün beni etkiliyor", "İyi giden bir ilişki, neden birden bire kötü gidiyor?", "Hep de beni bulur, hep de benim başıma gelir!", "Kimse beni anlamıyor, insanları artık anlayamıyorum", "Korktuklarım kısa bir süre sonra başıma geliyor …Neden?", "Asla affetmem" , "Bunu hak etmedim, hakkımı yediler", "Kaybetmekten, yalnız kalmaktan, parasızlıktan, çaresizlikten, hasta olmaktan, insanlar ne der korkusundan, mükemmeliyetçilikten, kafaya takmaktan, sabahtan akşama kadar düşünmekten, kontrolcü olmaktan bıktım ", "Daha mutlu, neşeli, huzurlu, verimli hayatı ve hayallerimi nasıl yaşarım? Nasıl kendimi ve herkesi affederim? Bolluk ve bereketi hayatıma nasıl çekerim?  gibi sorularınızın cevaplarını bulabileceğiniz seminerimize tüm halkımızı bekliyoruz…