Geçtiğimiz hafta Cumartesi Pazarını ziyaret eden İl Başkanı Çağlayan bugün de Perşembe pazarını ziyaret etti. Pazarda tezgâh açan pazarcı esnaflarına hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Çağlayan, alışveriş yapan vatandaşlara da hayırlı alışverişler diledi.

Pazar ziyaretlerini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Çağlayan, “Pazar Esnafı ziyaretlerimiz ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımız ile sohbetimizde bize gelen talepleri ve istekleri değerlendiriyoruz. AK Parti olarak gerçekleştirdiğimiz icraatları ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Hemşerilerimiz partimizin sahada en çok çalışan parti olduğunu görüyor” ifadelerine yer verdi.

Pandemi, ekonomik dalgalanmalar ve yakın bölgemizde yaşanan savaşlar başta enerji, sağlık ve gıda olmak üzere yaşamsal pek çok alandaki üretim ve hizmetleri kesintiye uğrattığını dile getiren Çağlayan, “Türkiye Yüzyıl’ının verimlilik stratejisi, koşullar ne olursa olsun vatandaşları ve gerektiğinde dünya için hayati öneme haiz her faaliyetin kesintisiz devam etmesini hedefler. Bu hedef doğrultusunda; insan, zaman, çevre ve üretim faktörlerindeki verimlilik, bakanlıklarımızın tüm işleyiş ve projelerinin temel konseptini oluşturmaktadır. Türkiye Yüzyılı, verimlilik üzerine inşa edilen bir dünya liderliği müjdelemektedir.

İnşallah önümüzdeki yeni yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” dedi.