İl Başkanı Abidin Çağlayan, yaptığı açıklamasında: “Öğrenci kardeşlerimiz bütün bir yıl emek ve çaba göstererek bu sınava hazırlanmış, hayatlarını şekillendirecek olan bu sınav için aileleri ile birlikte gereken fedakârlığı göstermişlerdir. Şimdi bu emeğin karşılığını alma vakti gelmiş, gereken başarıyı yakalamak için var gücünüzle sınavın stresinin sizi etkilemesine imkân vermeden başarıya doğru koşma vaktidir.

Sevgili gençler, bu hafta sonu yapılacak olan YKS ‘de sizlere başarılar dilerim. Ülkemizin geleceğini sizler inşa edeceksiniz. Allah zihin açıklığı versin. Aldığınız sonuç ne olursa olsun bizler sizlerin daha iyisini yapabileceğinizi her zaman biliyor, hayatınızı şekillendirecek olan yolun sizleri en güzel yere çıkaracağını ümit ediyoruz. Değerli velilerimiz, evlatlarımızın gireceği sınavda sonuç ne olursa olsun onlara destek olmayı sürdürelim. Unutmayalım ki onlar dört şıktan çok daha önemli.

Bu duygu ve düşüncelerle sınava girecek öğrenci kardeşlerimize, ailelerimize, öğretmenlerimize hafta sonunda yapılacak olan sınav için kolaylıklar diliyor, her şeyin gönüllerince olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.