AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Göktekin, AK Parti Kazımkarabekir İlçe Teşkilatını, Karaman Ziraat Odası ve Karaman Muhtarlar Derneğini ve bazı Sivil Toplum Örgütlerini, Esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Göktekin, Karaman’ın tüm sorunlarını bildiğini ve çözümleri için geçmişten bu güne kadar çeşitli görev ve çalışmalarda edindiği tecrübe ve bilgisiyle çalışacağını belirterek “ Ülkemiz ve Karaman’ımız nasıl 16 yıllık AK Parti iktidarında çağ atladıysa ve de kalkındıysa bu yeni dönemde de kalkınacak ve çağ atlayacaktır. Ak Parti’nin neferleri olan bizlerde göreve geldiğimizde insan odaklı çalışarak, sorunları hep el ele vererek işinin ehli kişilerle çalışarak çözeceğiz” dedi.

MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI

Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Göktekin, ziyaretlerinde partililere ve vatandaşlara neden aday olduğu ile projeleri hakkında bilgi vererek merak edilen soruları cevapladı.

İNSAN ODAKLI HİZMET

İnsana hizmet hakka hizmet anlayışıyla yola çıktığını belirten Göktekin ‘Karaman’ın bağrından gelen Karaman’ın öz evladıyım. Karaman’da doğdum, Karaman’da büyüdüm, Karaman’da yaşıyorum. Şimdide Karaman’a olan borcumu ödemek için hizmet etmeye talibim. Karaman’ın tüm sorunlarına iyi biliyorum. Sorunları çözecek bilgi ve tecrübeye de sahibim. Allah nasip ederse partim ve de halkım görev verirse insan odaklı hizmet ve anlayışla projelerimizi hayata geçirip, Karaman’da güzel yarınlar yaratacağız’ diye konuştu.