Ziyarete Karaman Milletvekillerinden Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören eşlik etti. Ziyaret Sait Bulut Parkı’nda yenilen yemekle başladı. Daha sonra  Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik beraberindekilerle birlikte Başyayla Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezine geçerek katılımcılarla bir araya geldi. 

Merkez ve köy muhtarları, kurum amirleri ve çalışanları ile vatandaşların katılımı ile gerçekleşen program, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü’nün konuşmasının ardından Karaman Milletvekillerinden Recep Konuk’un konuşması ile devam etti. Daha sonra Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik ve Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkcı konuşmalarını yaptı. Son olarak da Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu konuşmasını yaptı. Konuşmaların ardından programa katılan mahalle - köy muhtarları ve vatandaşlardan ilçe ve bağlı köylerin sorunları dinlenerek İl müdürleri ve Tarım Komisyon Başkanı Recep Konuk sorunlara çözüm bulmak için istişarede bulundular.

Ziyaret programı, konuşmaların ardından Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik ve beraberindekilerin katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.