Merhum başbakanlardan Bülent Ecevit tarafından kurulan 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü'nün, kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenildi. Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir süre telefonlarına bakamayacağını belirtti.

Yayınladığı fotoğrafının da tedaviye başlamadan önceki son fotoğrafı olduğunu belirten Ünlü, ''Bu haberi sizlerle paylaşmamın nedeni; sağlığınızı ihmal etmemeniz ve düzenli kontrol yaptırmanız konusunda sizleri uyarmaktır. Sakın benim gibi 'Bana bir şey olmaz' demeyin. Şu an tedavi sürecinde olduğum için süre telefon ve mesajlarınıza cevap veremeyeceğim. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek umuduyla... Çok sevgiler'' mesajını paylaştı.

Merhum için 21 Şubat Perşembe Günü Saat 12:30' Da Ankara'da TBMM’de tören yapılacak.

Daha sonra Ermenek'e götürülecek ve 22 Şubat Cuma günü öğle namazından sonra Sipas Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazını Müteakip Balkusan Köyü'nde defnedilecek.

Karaman Gündem Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileriz.