Tülay Tatlı ve Mert Kocaoğlu’nun işletmeciliğinde Külhan Mahallesi 1. İstasyon Caddesi No: 6’da düzenlenen törenle resmi açılışını gerçekleştiren Chicago Pizza hizmet vermeye başladı.

Zengin menüsüyle her damak tadına uygun pizzaları sizlerle buluşturan Chicago Pizza, güler yüzlü hizmeti ve kendine özgün sunumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 12 farklı çeşit pizzası ile hamburger menüleriyle eşsiz lezzetleri Karaman halkına sunan Chicago Pizza’nın açılışı yoğun katılım ve canlı müzik eşliğinde gerçekleşti.

Vatandaşlar tarafından bolca rağbet gören Chicago Pizza’nın açılış törenine Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Coşkun, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülsen Kayserilioğlu, Şimşek A.Ş. sahibi Ramazan Şimşek ve davetliler katıldı.

Edilen duaların ardından kurdele ve pasta kesimi gerçekleştirildi. Açılışa katılanlar Tülay Tatlı ve Mert Kocaoğlu’na yeni iş yerlerinin hayırlı olmasının temennisinde bulunarak bol kazançlar dilediler.

Adres: Külhan Mahallesi 1. İstasyon Caddesi No: 6