İl-ilçe başkan ve yöneticileri, milletvekili adayları, önceki dönem il-ilçe başkanları ve yöneticiler, partililer ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programına hem bayram sevincinin hem de 24 Haziran seçimlerine giderken CHP'nin 16 yıl sonra Karaman'da milletvekili çıkaracak konuma gelmesinin yarattığı coşku damgasını vurdu.

Bayramlaşma pogramında İl Başkanı Kadir Ergin ve Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ, yaptıkları konuşmalarla partililerin bayramlarını kutladılar.

Daha sonra söz alan 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İsmail Atakan Ünver; " Mübarek Ramazan ayını tamamladık, şimdi de Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin sembolü olan günlerdir. Sizlerin, tüm hemşerilerimin, milletimin ve tüm müslümanların bayramını kutluyorum. Bir hafta sonra bir seçim yapacağız. İnşallah o seçimin sonucu da birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlar. Ben hiç şüphe etmiyorum ki 24 Haziran akşamı milletvekili çıkararak Karaman'da ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak bir iktidar tablosu ortaya çıkararak tüm Türkiye'de ikinci bir bayram kutlaması yapacağız. Daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve afiyetle ulaşmanızı dilerim." dedi.

Parti binasındaki bayramlaşma; diğer siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ziyaretleri, vatandaşlara çay ve şeker ikramıyla devam etti.