15.Olağan Gençlik Kurultayında Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Baştuğ MYK 'da görev almasından sonra Karaman İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu tarafından Önceki Dönem Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Muhammet Keskince göreve getirildi.

Tevir teslim töreninde açıklamada bulunan Yusuf Baştuğ; "2019'a giden çok önemli bir süreç var, Cumhuriyet ve Demokrasimiz için omuz omuza mücadele vereceğiz. Yeniden parlamenter sistemin daha güçlü bir şekilde işleyişini kazanması demokratik hak ve özgürlüklerin hakim olduğu bir Türkiye için çok çalışacağız. Göreve gelen kardeşim Muhammet Keskince'ye yeni görevinde başarılar dilerim."

2019’a giden süreçte daha fazla çalışacaklarını belirten CHP Karaman Gençlik Kolları Yeni Başkanı Muhammet Keskince; "Uzun zamandır partimizde gençlik kollarında görev yaptım, arkadaşlarım ile birlikte güzel çalışmalar yürüttük. Böylesine Onurlu bir göreve geldim. Ülkemizin huzurlu bir ortama sahip olması için yol arkadaşlarım ile 2019'a giden süreçte, ülkemizin geleceğinin daha aydınlık olması, demokratik ve laik bir Türkiye için daha fazla çalışacağız. Bu güne kadar birlikte çalışma fırsatı bulduğum, birlikte güzel çalışmalar yaptığımız Yusuf Baştuğ bizlere örnek olmuş ve Genel Merkez'de görev almıştır. Yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.