İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, yapmış olduğu ziyaretler ile ilgili yapmış olduğu açıklamada: “Zor günler geçiren esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinlemek için ve bu sorun ve sıkıntılara çözüm üretebilmek için her zaman esnafımızın yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz.  Pirireis Vadisinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledik. Burada da görüyoruz ki yine esnafın sesi duyulmuyor.  Ülkemiz genelinde de esnafımız bu zorlu pandemi sürecinde yalnız bırakıldı.

Halen de yalnız bırakılan esnafımız; Bugüne kadar zor geldik, kira, kredi gibi desteklerden de yararlanamadık, bundan sonraki süreçte nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz. Düşünceliyiz çünkü bilinmezliklerin, belirsizliklerin olması bizi tüm esnaf arkadaşlarımızı tedirgin etmektedir.” Dedi.

Pirireis Vadisinde de ziyaretimizde esnafımız genel sorunların dışında yerel anlamda bulundukları alanda eksiklerini ve taleplerini dile getirdiler.

Bir cazibe alanı olarak yapılan bu alanda en kalabalık mahallelerin bulunduğunu göz ardı etmemek gerekir. İnsanların vaktini geçirdiği bu alanda birçok eksikler ile karşılaştık.

Esnaflarımız ile yaptığımız sohbette, yeşil alanların temizlenmesi, çevre düzenlenmesi, aydınlatmaların eksik kalması ve buna benzer birçok eksiklerin tamamlanmasını en kısa zamanda yapılmasını beklemekteler.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz her zaman esnafımızın sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.