Akçaşehir'de çok sayıda belde sakininin katıldığı coşkulu bir kalabalıkla kahvehane toplantısı düzenlendi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz'ın da katıldığı toplantıda belde sakinleri tarafından Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İsmail Atakan Ünver'e büyük ilgi gösterildi.

Ünver yaptığı konuşmada; Akçaşehir'in CHP için büyük önem taşıdığını, Akçaşehir'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, bugüne kadar CHP'ye verdikleri destek için ve bundan sonra verecekleri destek için tüm belde halkına teşekkür ettiğini, Yüce Allah nasip ederse bir dahaki Akçaşehir ziyaretini milletvekili sıfatıyla yapmak istediğini söyledi.

Daha sonra ülke sorunları ve tarımın sorunlarına değinen Ünver; ülkeyi içine girdiği darboğaz'dan ancak CHP'nin önderliğinde oluşacak bir Meclis çoğunlunun ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin kurtarabileceğini, Millet İttifakı'nın ülkede yeniden kardeşlik ve demokrasi iklimini oluşturmak hedefiyle kurulduğunu, tarım ayağa kalkmadan da Türkiye'nin ayağa kalkamayacağını, CHP'nin de tarımı yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

Geç saatlere kadar süren toplantıdan sonra belde sakinleri, CHP örgüt mensuplarına ve Milletvekili Adayı Ünver'e başarı dileyerek Ünver'e, bir dahaki ziyaretinde kendisini milletvekili olarak görmeyi arzuladıklarını ilettiler.