CHP İl Başkanlığından ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada; “Taşeli bölgemizdeydik. İl Başkanımız Mustafa Cem Kağnıcı, Milletvekilimiz İsmail Atakan Ünver, yöneticilerimiz ve Gençlik Kolları İl Başkanımız Mustafa Durmaz Taşeli bölgemiz de ziyaretlerde bulundular. Sarıveliler İlçe Başkanımız Ahmet Ersan ve ilçe örgütümüzü ziyaret ettiler. Sarıveliler ilçemizde bulunan tekstil atölyesini ziyaret ederek emekçilerimizin sıkıntılarını dinlediler. Ardından ilçe esnafını ziyaretlerde bulundular.

Sarıveliler ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Göktepe Beldemize geçen heyet, Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Ayrıca Göktepe beldemizde bulunan tekstil atölyesinde çalışan işçilerin sorunlarını dinlediler. Covid-19 virüsü sürecinde yılmadan maske üreten emekçilerimize teşekkür ettiler.

Daha sonra Ermenek İlçe Başkanımız Mustafa Bozcu ve örgütümüzü ziyaret eden heyet Ermenek ilçe örgütümüz ile birlikte esnafımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini paylaştılar. Taşeli bölgemize yaptığımız ziyaretler oldukça verimli geçti. Yarının bugünden daha güzel olacağına olan inancımızla çalışmaya devam edeceğiz” denildi.