24 Haziran seçimleri ardından başlattığı teşekkür ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ünver, bu ziyaretler sırasında vatandaşların sıkıntılarını da dinleyip çözüm bulmak için çalışıyor.

Karaman’ın sıkıntı ve sorunlarını TBMM’de dile getiren CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, teşekkür ziyaretlerini sürdürdü. Ağılönü, Kayaönü, Yeşildere ve Taşkale köylerindeki vatandaşlarla buluşan Ünver’e, CHP İl Başkanı Kadir Ergin eşlik etti. Ünver, Karaman ve ilçelerinin sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu sorunları çözmeye odaklı çalışacağını ifade etti.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünver; “Bugün içinde bulunduğumuz ekonomik çıkmazın en büyük sorumlusu OHAL uygulamalarıdır. AKP, bunun farkında olmasına rağmen; OHAL uygulamalarını kalıcı kıldı. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin geleceği ve selameti için, 24 Haziran seçimleri öncesinde ve sonrasında iktidara birçok uyarıda bulundu. Fakat onlar ‘her şeyin en iyisini tek adam bilir’ mantığıyla hareket ederek, ülke ekonomisini çıkmaza soktu.” diye konuştu.

Ünver sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “ Merkezimizde insan var, insana saygı var. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; sen-ben ayrımı gözetmeksizin, toplumun tüm kesimleri için çalışacağız, herkesin sesi olacağız.”