Sadece ben mi yandım hayır, sadece ormanlarımız mı yandı hayır, sadece kaplumbağalar mı yandı hayır, sadece otlar mı yandı hayır. Tüm ciğeri olan canlılar, her şey canlar cananlar nefesim yüreğim her şey yandı, geleceğimiz yandı, yandı da kül oldu. İnternette kundaklama videoları. Paylaşımları izlerken ellerim titredi kanım çekildi Acaba yalan haber miydi? Gözlerime inanamadığım görüntüler elbette bunları devletimiz de görmüştür. Görmediyse bizi körler mi yönetiyor sorusu geliyor aklıma.

Şimdi soruyorum Acaba yakanlar yanmadı mı? Sizin ciğerimiz yok mu? Siz uzaylımsınız siz bu dünyada yaşamıyor musunuz? Siz kimsiniz iblisin çocukları bu ne merhametsizlik bu ne şerefsizlik bu ne adilik bu ne kin bu ne düşmanlık. Dünya da şimdiye kadar savaşlar oldu insanlar zulüm gördü. Ama böyle adice kendi ormanını orada yaşayan milyonlarca canlıyı yakmadılar. Sadece benim ülkeme düşmanlık edenler sadece Türkiye’yi yaktıklarını zannedenler kendi ciğerlerini yaktıklarının nasıl farkına varacaklar sizin ciğerleriniz yok mu? Allah aşkına. Saklandığınız inler nerede neyle ısınıyorsunuz? Nasıl nefes alıyorsunuz vicdansızlar, insafsızlar, satılmışlar.

Sosyal medya da her türlü paylaşımlar dost mu düşman mı belli olmayan neyüdü belirsiz eleştiriler devletimizi suçlayanlar muhalefet yapanlar yahu hırsızın hiç mi suçu yok? Bu mesele partiler üstü bir mesele, bu mesele Türkiye’nin meselesi bu, mesele her insanın meselesi, bu mesele tüm dünyanın mesesi, bu mesele tüm canlıların meselesi. Bizi birbirimize düşürmek isteyenler Birliğimizi bozmak ve bizi parçalamak isteyenlerin ekmeğine yağ çalmaktan vaz geçin. TV kanallarını seyrederken kan beynime sıçradı. Her kanal orman yangınından bahsederken bile siyaset yapanlarla dolu. Ne üzücü ki iktidar bu konuda ne kadar sınıfta kalmış ve Hazırlıksız yakalanmışsa da ,bunu biz olsaydık şöyle yapardık şöyle yapılırsa daha çabuk söner yerine siyasi rant elde etmeye çalışanlar ne yazık ki ciğerlerimizin yanmasını engellemiyor.

Milletimin istediği iktidarın ve muhalefetin el ele vermesi ,Şimdi yapılacak olan tüm partilerin bu meselenin parti meselesi olmadığını anlama zamanıdır, Bu işin şakası yoktur. Her ne kadar gerçekleri saklasalar da Ormanlarımızın kundaklandığı aşikardır ve bunu terör örgütü üslenmiştir. Şimdi. Bu yangın Ben Türkiyeliyim ve burada yaşıyorum diyen her bir ferdin ortak sorunudur. Yangına körükle gitmenin bir anlamı yoktur. Yangına söndürmek için gidilir. Bu haince faaliyette bulunan tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Allah tan dileğim odur ki ciğerlerimizi yakanların ciğerleri yansın. Siyaseti sonra yapalım, Gelin bu yangını birlikte söndürelim....