Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ‘Keşfederek Öğreniyorum’ proje koordinatörü Zeliyha Akçan, proje hakkında bilgi verdi.

Akçan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “STEAM temelli beceri atölyeleri, çocuğun yaratıcı düşünebilmesine, geçmiş-gelecek arasında bağ kurabilmesine yardımcı olur. Sanat etkinlikleri, bilinçli ve sosyal bir birey olmasını, el becerisi gerektiren işlerde başarılı olmasını sağlar.

Projemiz 4-11 yaş arası çocuklara STEAM temelli beceri atölyeleri kurarak yaşam becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakçi kurumlarımız ile birlikte Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin ‘Keşfederek Öğreniyorum’ projesi STEAM temelli beceri atölyelerinde gerçekleştirilecektir. Mutfak atölyesi, ahşap atölyesi, sanat atölyesi ,spor atölyesi ,robotik kodlama atölyeleri ile hizmet verecektir. İştirakçi kurumlarımız ile 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında proje tanıtım toplantıları gerçekleştirildi. ‘Keşfederek Öğreniyorum’ proje ekibi kuruldu. Projemiz içerisinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile altı ay boyunca ailelere destek olunacaktır” dedi.

İletişim: Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği

Hisar Mh. 458. Sk. No:11 KARAMAN

Tel: 0338 213 69 25

GSM: 0536 726 71 67