Samanyolu Sosyal Tesisleri Çocuk Esirgeme Kurumu öğrencilerini yönelik etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kurumdan gelen öğrencileri ve öğretmenleri kahvaltı programında ağırlayan yetkililer onlarla tek tek ilgilenerek mutluluklarına ortak oldular. Programın son kısmında ise çocuklara pamuk şeker dağıtıldı.

Çocukları ağırlamaktan ve onları sevindirmekten mutluluk duyduklarını dile getiren tesis yetkilisi, bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyledi.

Çocuk Esirgeme Kurumundaki 90 öğrenciyi de tesisler de ağırlayacaklarını aktaran tesis yetkilisi, “Bugün Çocuk Esirgeme Kurumundaki öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızla birlikte hoş sohbetler ettik ve onlara pamuk şeker dağıttık. Bugün burada yaklaşık 30 öğrencimiz bulunuyor. Bu etkinliği 2 grup halinde olacak şekilde planladık. Önümüzdeki hafta sonunda Çocuk Esirgeme Kurumundaki diğer öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kahvaltı programı çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.