AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er seçim heyecanında son haftaya girildiğine vurgu yaparak AK Parti teşkilatları olarak çalışmalarını son dakikaya kadar devam ettireceklerini ve her vatandaşımıza yeni dönemde Türkiye’nin nasıl bir seviyeye geleceğini anlatacaklarını ifade etti.

Vatandaşlarımızın mutlu huzurlu bir bayram geçirdiğini ifade eden Er, bayramın son akşamında yaşanan talihsiz kazanın kendilerini de son derece üzdüğünü ifade ederek, hayatlılarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.

Seçim gündemine ilişkin olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “muhtar bile olamaz” diyenlerin bu yüce milletin vicdanından nasıl bir tokat yediğini anlatan Er, muhalefetin kısır söylemler içinde kaybolduğunu, proje üretmek yerine sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiklerini ifade etti.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın; “Yeni sistemin mimarı olan ve bu yeni sistemin ruhu olan 15 Temmuz ve Yenikapı ile birlikte Türkiye, 24 Haziran sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin de kararını vermiş durumdadır." Sözünü hatırlatan Er, Karaman’da Kararını verdi.

Artık “Vakit Karaman Vaktidir” dedi.