29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası nedeniyle faaliyetler gerçekleştiren Türk Kızılay Karaman Şubesi, binin üzerinde öğrenciye ulaştı. Türk Kızılay yaptığı çalışmalarla farkındalık oluşturdu.

Türk Kızılay Karaman Şube Başkanı Adem Küçükyarma konu hakkında yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 1 aydır kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz değerli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılay Karaman Şube Başkanlığı olarak teşkilatlanma gayreti içerisinde olduk. Gençlik, kadın ve üniversite yapılanması oluşturulmuştur.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ile saha çalışmalarına 48 gönüllü kardeşimizle beraber 29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası dolayısıyla Mili Eğitime bağlı Anaokulu, İlköğretim ve liselerde binin üzerinde öğrenciye ulaşarak Kızılay’ın kuruluş amacını ve yürüttüğü faaliyetler anlatılmış olup, insani yardım çalışmaları ile ilgili farkındalık oluşturma çalışmaları yapılmıştır.

Türk Kızılay, en önemli insani yardım kuruluşlarından biri olarak daima mazlumun ve ihtiyaç sahibinin yanında olma gayreti içerisinde olup olağanüstü dönemlerde teyakkuz halindedir ve hazırdır. Karaman Şubesi olarak üstümüze görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.” dedi.