“Demokrasi Nöbeti” için günlerdir Aktekke meydanına gelen vatandaşlar, tüm özel işletmeler, Sivil Toplum Kuruluşları kendi imkânlarınca destek olmaya çalışırken Karaman Devlet Hastanesi sağlık çalışanları da meydana gelen Karaman halkının sağlık sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyor. Sağlık çalışanları vatandaşların tansiyon, nabızlarının ölçümünü yaparken sağlıkla ilgili sorularına da cevap veriyor.

Karaman Genel Sekreteri Vekili İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları da hem çalışanlara destek hem de Karaman halkına moral vermek için  stantta bulunuyorlar.

Karaman Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarının tamamen gönüllü oldukları stantta aynı zamanda organ bağışı bilgisi de verilerek organ bağışında bulunmak isteyenlere kartları hazırlanıp veriliyor. Demokrasi nöbetinde standımızı ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Hayati Kısacık  ile Orman İşletme Müdürü Fazıl Cabaroğlu ‘da organ bağışında bulunarak  kampanyaya destek oldu.