Koronavirüsle mücadelede Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesindeki eksiklikleri tespit etmek isteyen Kâzımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin, tebdili kıyafetle halkın arasına karışarak denetim gerçekleştirdi.

Tanınmamak için şapka ve gözlük takan Şahin’i vatandaşlar ve görevliler tanıyamadı.

ŞAHİN, BANKTA OTURAN VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Kâzımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin, gerçekleştirdiği denetim esnasında bankta oturmakta olan vatandaşla sohbet etti. Şahin, vatandaşla sohbet ettiği sırada esnafların ve vatandaşların tedbirlere uyup uymadığında kontrol etti.

ŞAHİN, DENETİMDE 2 MEMUR 2 SİVİLE CEZA İŞLEMİ UYGULANMASI İÇİN TALİMAT VERDİ

Kaymakam Yasin Şahin, koronavirüs denetimlerine, Kazımkarabekir Entegre Devlet Hastanesi, İclâl Karabekir Anaokulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam etti. Hastanede hasta gibi dolaşan Şahin, çalışanları ve hastanedeki işleyişi takip etti. Denetimlerin ardından Şahin’in bizzat tespit ettiği koronavirüs tedbirlerine uymayan 2 sivil ve 2 memura ceza işlemi uygulanması konusunda talimat verdi.

Kâzımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise; “Bugün tedbil-i kıyafet ile ilçemiz merkezinde, İlçe Entegre Hastanesi ve İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İclâl Karabekir Anaokulu ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde salgının kontrol altına alınması noktasında vatandaşlarımızın ve kamu personellerinin tedbirlere riayeti ile kamu hizmeti sunumunda vatandaş̧ odaklı inceleme ve denetimde bulundum” dedi