Diyaliz Hastası Annenin Tek İsteği Elektrikli BisikletSakabaşı mahallesinde ikamet eden Murat ve Deniz Kuş ile 2 kız çocuğu, iki gözlü odada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Diyaliz hastalığı sebebiyle engelli maaşı olduğunu ve haftanın 3 günü diyalize gittiğini belirten 43 yaşındaki anne Deniz Kuş, eşinin de cezaevinden yeni çıktığını onunda haftanın beş günü Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne gittiğini bu yüzden çalışamadıklarını, eşinin ise sadece hafta sonları hurdacılık yaparak kazandığı para ve çevrelerinden yapılan yardımlarla geçindiklerini belirtti.

“TEK İSTEĞİM ELEKTRİKLİ BİSİKLET”

İki kız çocuğunu da zor şartlar altında okuttuklarını belirten anne Kuş; “Hayırsever vatandaşlarımızdan tek isteğim bir elektrikli bisiklet. Hastalığım nedeniyle pazara yürüyerek gidemiyorum. Eşimde haftanın beş günü Denetimli Serbestlik de hafta sonları da hurdacılık yaptığı için pazara gitmeye vakti olmuyor. Bu yüzden hayırsever vatandaşlarımızdan tek isteğim pazar işlerinde ve çocuklarımı okula getirip götürmek için bir elektrikli bisiklet istiyorum” dedi.

Aileyi yakından takip ettiğini belirten Sakabaşı Mahallesi Muhtarı Adem Bozkurt; “Ailemiz gerçekten de çok zor durumda. Ben mahalle muhtarı olarak ailemiz için resmi kurumlardan yapılan yardımların takipçisi oluyorum. Ayrıca kendi elimden geldiğince de eşya ve erzak yardımında bulunmaya çalışıyorum. Ama ailemiz şuan getir götür işlerinde kullanmak için elektrikli bisiklet istiyor. Karamanlı hayırsever vatandaşlarımızın bu konuya duyarlı olmalarını rica ediyorum” dedi.

Aileye yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlar Sakabaşı Mahallesi Muhtarı Adem Bozkurt ile irtibat kurabilirler.

Sakabaşı Mahallesi Muhtarı Adem Bozkurt: 0541 312 70 70