Doğduğundan bu yana İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet eden, Yeni mahallede 17 yıldır ayakkabı esnaflığı yapan Recep Doğan, İbrahim Hakkı Konyalı mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Açıklamasında Recep Doğan şunları söyledi;

"Mahallemizde bir yenilik isteyen mahalle büyüklerimizin ve sakinlerinin vermiş olduğu destekle, onların istek ve tavsiyesi üzerine İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinden muhtar adayı olmuş bulunmaktayım. Adım Recep Doğan. 1981 doğumluyum. Doğduğumdan bu yana yaşamaktan gurur duyduğum mahallemde yaşamaktayım. Doğduğum ve doyduğum mahallemde ikamet ediyorum. 2002 yılından bu yana Yeni Mahalle 302. sokakta 17 yıldır ayakkabıcı esnafı olarak çalışmaktayım. Yerim ve yurdum bellidir.

Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde mahallenin tüm sorun ve taleplerini yerine getirmek için mücadele edeceğiz.

Genç, dinamik bir kadro oluşturarak bütün mahalleyi sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz. Mahallelimizle buluşacağız. Onlarla bir ve birlik olacağız. Diri olacağız. Tespit ettiğimiz sorunları onlarla istişare içinde çözeceğiz. Komşusu açken tok yatmayacağız. "Kenar-ı Dicle’de aşırsa bir kurt bir koyunu / Gelir de adli ilahi sorar Ömer'den onu" düsturunca hareket ederek bir Ömer olmaya çalışacağız. Geleceğimize geleceğimizin mahallesini kuracağız. Mahallemizdeki okul ve camilerimize yardım ve destek sağlayarak mahallelimize müreffeh ortamlar sağlayacağız. Mahallemizde sosyal tesislerimizin sayısını çoğaltacağız. Gözbebeğimiz mahallemize gözümüz gibi bakacağız. Mahallemizin geleceği için, geleceğimizin mahallesi için mahallelimizin destek ve oylarına talibiz."