Karaman STK Kadın Platformuna, Ensar Vakfı Karaman şubesi yönetim kurulu üyesi olarak ve KMÜ Kadın Araştırmaları Merkezi Müdür Yardımcısı olarak katılan platform sözcüsü Öğretim Görevlisi Hasibe Ceyhan yaptığı açıklamada; “Doların son günlerdeki artışı nedeniyle ülkemizin verdiği ekonomi savaşında devletimizin yanındayız. Devletin varlığını, toplumun birlik ve beraberliğini hedef alan bu ekonomik kuşatmalara karşı kadın üyelerimizle birlikte evlerimizde yerli ürün kullanma kararı almış bulunmaktayız. Başta Karamanlı kadınlarımız olmak üzere bütün kadınlarımızı evlerinde yerli ürün kullanmaya çağırıyoruz.

Bu saldırılar Türkiye’miz için yeni değildir. MİT krizinden gezi olaylarına,17/25 Aralık girişiminden 15 Temmuz darbe teşebbüsüne kadar tüm saldırılar Türkiye'nin pençelerini sökmek için yapılmıştır. Biz ülke olarak kimsenin merhametine sığınmadık, kimseye yalvarmadık, üç kıtayı yöneterek tarih yazdık.

Tarih bizi çok defa test etti. Her saldırıdan sonra daha güçlü ayağa kalktık. Yine yapacağız yine başaracağız. Bu mücadele sadece Türkiye'nin değil neticesi tüm dünya Müslümanlarını da etkileyen bütün bir coğrafyanın mücadelesi olduğunun bilincindeyiz. Bu mücadelenin bu millete yüklenen bir kader olduğunu biliyoruz.

Bu yüzden diyoruz ki; Devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın şanlı ve coşkulu yürüyüşünün daima yanındayız.”