Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

İşçi ve emekçi kardeşlerimiz ülkemizin dört bir köşesinde; fabrikalarda, maden ocaklarında, tarlalarda, tersanelerde ve diğer tüm iş sahalarında alın terleri ve kutsal emekleri ile ülkemizin kalkınmasına ve hedeflerimize ulaşmamızda büyük katkı sağlamaktadırlar.

Ülkemizin büyümesine, gelişmesine kalkınmasına ve ekonomimizin güçlendirilmesinde en büyük katkıyı sağlayanlar çalışan ve üreten işçi ve emekçi kardeşlerimizdir.

En kutsal kazanç; alın teri ile kazanılan, helal kazançtır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. AK Parti iktidarımız çalışan kesimin her zaman yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye büyük gayret göstermiş, işçilerimizin haklarının gözetilmesi, sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına ulaşmaları için yapılan düzenleme ve çalışmalar ile emekçilerimiz ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde etmişlerdir.

Bundan sonra da işçi ve emekçilerimizin talepleri dikkate alınarak sorunlarının çözümü ve hayat şartlarının iyileştirilmesi adına çalışmalar devam edecektir. Yine yaşadığımız Coronavirüs salgını sürecinde açıklanan destek paketleri ile işçi ve emekçilerimizi ekonomik açıdan korumaya yönelik önemli adımlar atılmış, Devletimiz dün olduğu gibi bugün de ve her zaman işçilerimizin yanında olmaya, destek vermeye devam edecektir.

İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, çalışma hayatlarında sağlık, başarı ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.