Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zafer bayramının 98. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Aziz Milletimizin ve tüm Karamanlı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

30 Ağustos 1922 tarihinde Aziz Milletimiz hiçbir boyunduruğu kabul etmeyeceğini, bağımsızlığından ve istikbalinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Aziz milletimiz kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı tüm imkânsızlıklara ve zor şartlara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922 tarihinde eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, Milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Milletimiz birlik ve beraberlik içinde verdiği bu onurlu mücadelesi ile büyük destanlarından birini daha yazmış, kazandığı bu büyük zafer ile hepimizin ortak değeri Cumhuriyet’in de temelleri atılmıştır.

Bu büyük zafer ile Milletimiz bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir zaman ödün vermeyeceğini, şartlar ne olursa olsun vatanını, bağımsızlığını, milli ve manevi değerlerini canı pahasına koruyacağını, varlığına, bağımsızlığına ve manevi değerlerine kastedilmesine asla izin vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu duygu ve düşünceler ile başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Allah (C.C) hepsinden razı olsun. Ruhları şad olsun.

Aziz Milletimizin, Karamanlı hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.