Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Dünyanın ve ülkemizin dört bir yanında halkımıza doğru bilgi aktarmak için gece-gündüz, yaz kış demeden en zor şartlarda ve büyük fedakârlıkla mesleklerini icra eden, doğru ve anlık bilgiler ile halkımızın haber almasını sağlayan tüm gazetecilerimize bu zorlu görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Tarafsız ve özgür basın; demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak görevlerini büyük bir özveri ile icra eden basın mensuplarımız toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da çok önemli katkı sunmaktadırlar.

Zor şartlarda uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden büyük fedakârlıkla görevlerini yerine getiren ilimizdeki ve bölgemizdeki yaşanan olaylardan ve meydana gelen gelişmelerden an be an haberdar olmamızı sağlayan gören gözümüz, işiten kulağımız değerli yerel basınımıza özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, meslek hayatlarında başarılar diler, görevlerini yaparken yaşamını yitiren gazetecilerimize de Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyorum. ” Dedi.