Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Tüm engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, hepsine en içten dileklerimle sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Dünya Engelliler Günü; engelli kardeşlerimizin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi amacı ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Doğuştan veya daha sonra çeşitli nedenlerle gerçekleşen engelli olma hali asla bir kusur olmayıp her insanın hayatında karşılaşabileceği bir durumdur, engelli olmak yaşama ve topluma katılmaya da bir engel değildir. Engelli kardeşlerimiz spor, sanat, edebiyat, sivil toplum, siyaset ve iş dünyasında sergiledikleri üstün başarılarla, azim ve kararlılıklarıyla hepimize örnek olmaktadırlar.

Engelli veya engelsiz tüm vatandaşlarımız eşit vatandaşlar olarak insan olma onuruna yaraşır bir şekilde yaşama hakkında sahiptir. Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşama tam olarak katılmaları, ayrımcılığa maruz kalmamaları, fırsat eşitliğinden yararlanarak eşit bireyler olarak haklarını tam ve eksiksiz olarak kullanabilmeleri büyük önem arz etmektedir. AK Parti iktidarı ile engelsiz bir Türkiye, engelsiz bir toplum ve engelsiz bir gelecek için ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda çok önemli düzenlemeler hayata geçirilmiş, engelli bireylerimizin sosyal ve ekonomik hayata katılarak toplumla bütünleşmeleri ve işgücüne katılmalarını sağlamak adına çok önemli adımlar atılmıştır. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve her türlü haktan en iyi şekilde yararlanabilmelerini sağlamak ve sıkıntılarını çözmek için çalışmalar devam edecektir. Çünkü engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri konusunda katkıda bulunmak hepimizin insanlık görevi ve toplumsal sorumluluğumuzdur. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız, elimizden gelen katkıyı her zaman vermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik eder, aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini Yüce Allah (C.C)’tan niyaz eder, selam ve sevgilerimi sunarım.” dedi.