Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, Ermenek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Keşçi, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Böyük , Belediye Meclis Üyesi Durmuş Açıkbaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ali Terlemez’in katılımları ile Ermenek ilçesinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli’yi makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

İlçede esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Ermenek Zeyve pazarına giderek burada esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Daha sonra Kazancı beldesine geçen ve burada Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel’i makamında ziyaret eden Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Yeşil, Yalındal, Görmeli, Çavuşköyü, Yukarıçağlar, Aşagıçağlar, Katranlı köyleri ile Ardıçkaya köyü Dutağacı mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.  

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Ermenek ilçesinde sözleşme bedeli 24.660.000 TL olan Sapan – Sima Yol Yapı A.Ş’ye ait Hidroelektrik Santrali İşletme Müdürlüğüne ait yapımı devam eden Lojman, Sosyal Tesisler, Spor Sahaları ve Çevre yolları projesinin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden tesis ile ilgili bilgi aldı. 

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet ziyaretlerin ardından Ermenek’ten ayrıldı.