Hafta içi TBMM çalışmalarının ardından hafta sonu Karaman’a gelen Milletvekili Recep Şeker, Karaman’da vatandaşlar ile buluştu, ilde çeşitli temaslarda bulundu ve resmi kurumları ziyaret etti. 
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi ÜNLÜ ile birlikte; Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, KOSGEB Karaman Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü ve Karaman İŞGEM’iziyaret ederek Kurum Müdürleri ve kurum personeliile görüştü, yapılançalışmalar ve ilin sorunları hakkında bilgi aldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “TBMM yasama çalışmalarımız hızla devam ediyor, TBMM çalışmalarından fırsat bulduğumuzda ilimize gelerek vatandaşlarımız ile kurumlarımız ile görüşme yapıyoruz. İl Başkanımız Nazmi Ünlü ile birlikte Kurum müdürleri ve personeli ile görüştük, ilimizin sorunları hakkında bilgi aldık, görüş alışverişinde bulunduk, görüşmelerimiz çok verimli geçti, Ankara’da takip edilmesi gereken notları aldık, bunların yakın takipçisi olacağız inşallah. Karaman için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.” dedi.