Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Dili'nin başkenti Mevlana ve Yunus Emre’nin diyarı kadim kentimiz Karaman 21 Haziran 1989 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 3578 sayılı Kanun ile Türkiye Cumhuriyet’inin 70. ili olmuştur.

İlimiz tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ilim ve kültür merkezidir. İlimizin il oluşunun 32. yılını tüm hemşerilerimiz ile birlikte sevinç, mutluluk ve coşku ile kutluyoruz.

Sanayisi, tarımı ve ekonomisi ile her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen kadim kentimizin; tarihi zenginliklerinin, turizm potansiyelinin ve tabii güzelliklerinin ortaya çıkartılarak, tanıtımı, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınması, gelişmesi ve her alanda daha ileriye giderek hak ettiği seviyeye yükseltilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Önemli projeleri hayata geçirerek Karamanımızın bir marka şehir olması en temel hedefimizdir.

İlimizin 32. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Karaman’ımızın il olmasında ve gelişip kalkınarak bu günlere gelmesinde tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunar, tüm Karamanlı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.