Milletvekili Dr. Recep Seker; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Terlemez, DSİ Karaman Şube Müdürü Halil İbrahim Özoğlu, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile beraber, Karaman merkeze bağlı; Kurtderesi, Çavuşpınarı, Boyalı, Aybastı Tabanlı mahallesi, Özdemir  ve Bucakkışla köylerini ziyaret etti, köylü vatandaşlar ile tek tek görüştü sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Boyalı köyünde bulunan vatandaşların hafta sonları yoğun olarak gittiği mesire alanı olarak da kullanılan “Ali Beke” yolunda yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Bucakkışla köyünde tadilat çalışmaları devam eden, çevre köylere de hizmet verecek olan sağlık evi ve 112 acil hizmetleri istasyonu inşaatında incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından Karaman'a dönen Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ertap ile Sunay ve Irgan ile Topal ailelerinin düğün törenlerine katıldı.