AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, AK Parti İl Yönetiminden Osman Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Terlemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş ve DSİ Şube Müdürü Halil İbrahim Özoğlu ile beraber Karaman’da ziyaret ve temaslarını sürdürdü.   

Dr. Recep Şeker beraberindeki heyet ile birlikte; Başkışla, Damlapınar, Şıhlar, Bozkandak, Muratdede ve Kızılyaka köylerini ziyaret ederek köylüler ile görüştü istek ve taleplerini dinledi.

Başkışla köyünde hayırsever vatandaşlar tarafından tadilatı yapılan Başkışla köy camiinde incelemelerde bulunan Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Bozkandak köyünde bölgeye has coğrafi işaret alan ekşikara üzümünün ayrıştırma işlemi evrelerini yerinde izledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kızılyaka köyünü de ziyaret eden ve köylüler ile görüşen Milletvekili Dr. Recep Şeker Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan halı sahada incelemede bulundu.

Dr. Recep Şeker ziyaret ve temaslarının ardından Karaman merkeze döndü.