Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Milletimiz ile birlikte bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bayramlar, her türlü farklılığı bir kenara bırakıp bütün Müslümanları aynı düşünce ve değerde buluşturarak, kalplerimizi yakınlaştırmakta, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesini sağlayarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmektedir.

Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini, iki cihan güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s)’in vefasını, cömertliğini ve Kur’an ahlakı ile tüm insanlığa örnek bir insan oluşunu bizlere hatırlatan Kurban bayramı; huzurun, esenliğin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bayramıdır.

Bayramlar affetme, kucaklaşma, birlik ve beraberlik günleridir. Bu mübarek günleri fırsat bilerek dargınlıklara ve küskünlüklere son verelim. Bayramın huzur ve kardeşlik iklimini hep birlikte yaşayalım.

Bu bayram vesilesi ile yetime, yoksula, yalnıza ve yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım elinin uzatılması, kimsesizlerin gözetilerek sahip çıkılması büyük önem arz etmektedir. Yine bu bayram vesilesiyle darda ve zorda kalan Müslüman kardeşlerimizi, dünyanın muhtelif yerlerinde büyük acı ve ıstırap yaşayan, zulme uğrayan mazlum ve mağdur kardeşlerimizi de asla unutmamalıyız.

Aziz Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, hepimiz için hayırlara ve nice güzelliklere vesile olmasını, iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize ve dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." Dedi.