Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimiz ile birlikte mübarek üç ayları idrak etmenin ve bir Miraç kandiline daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm Karamanlı hemşerilerimin ve vatandaşlarımızın Miraç kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Yüce Allah (C.C) Miraç ile ilgili “Kendisine bazı ayetlerimizi göstermek için, kulu Muhammedi geceleyin Mescidi Haramdan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescidi Aksâ’ya götüren Allah’ın şanı ne yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.” buyurmuştur.

Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuf vesilesi olan Miraç Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in şahsında da insanlığın önüne açılan sonsuz ve sınırsız bir yükseliş ufkudur. İçinde bulunduğumuz bu mübarek gün ve geceler, niyazların ve duaların top yekûn Yüce Allah'a arz edildiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna zaman dilimleridir.

Karamanlı hemşerilerimin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Miraç Kandilini en kalbi duygularımla tebrik eder, bu mübarek gecenin, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, tüm insanlığın hidayetine vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’dan niyaz ederim.” Dedi.