ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “On bir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayını ihya ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Karamanlı hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında bir ay boyunca aynı sofranın etrafında toplandık, birlikte sahurumuzu yaptık, birlikte iftarlarımızı yaptık, camilerde omuz omuza saf tutarak teravih namazlarımızı kıldık, bir olduk, birlik olduk ve bir Ramazan ayını daha birlikte eda ederek Ramazan Bayramına ulaştık elhamdülillah. Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Her türlü güzelliğin bir arada yaşandığı bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek bütün toplumu kuşattığı, özümüzle, kültürel zenginliğimizle buluştuğumuz, eşin, dostun, akrabanın, büyüklerin ve hastaların ziyaret edildiği; yetimlerin, öksüzlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği, tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma günleridir.

Yüce Mevla’mızın “Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın” buyruğuna uyarak yine “Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.” emri ilahisine uyarak kardeşlerimizle aramızdaki tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.