Dr. Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve parti yönetimi ile birlikte Ayrancı ilçesine giderek burada vatandaşlar ile buluştu, sıkıntı ve talepleri dinledi, ilçede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karaman ve Ayrancı’da taziye ziyaretlerinde de bulunan ve çeşitli açılışlara katılan Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet, daha sonra Karaman'a geçerek burada Karaman Önder Derneğinin düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak dernek üyeleri ve vatandaşlar ile görüştü.

Karaman AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlar ile görüşen sıkıntı ve taleplerini dinleyen Dr. Recep Şeker, Karaman Sekiçeşme Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Dr. Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclisi Başkanı Âdem Kapar ve parti yönetimi ile birlikte  daha sonra Karaman merkeze bağlı Pınarbaşı, Yılangömü, Göçer, Dağkonak, Çatak, Çukurbağ, Erenkavak, Morcalı, köylerini ziyaret ederek, köylüler ile buluştu, köylü vatandaşları ile teker teker ilgilenerek istek ve önerilerini dinledi, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.