Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 81. yılında saygı ve şükranla anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adını tarihe altın harflerle nakşettirmiş kahraman bir asker büyük bir devlet adamıdır. İleri görüşlülüğü, irade ve cesareti, azim ve kararlılığı ile dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış ve aynı zamanda dünyanın bütün mazlum milletlerinin sevgi ve takdirine mazhar olmuş, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

19 Mayıs 1919 yılanda Samsuna çıkarak başlattığı Ulusal kurtuluş savaşımıza önderlik etmiş, en zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkla sürdürülen İstiklal mücadelesi destansı bir zaferle neticelenmiş ve bu büyük bağımsızlık mücadelesi sonunda yeniden dirilişin sembolü Cumhuriyetimiz kurulmuştur.

“En Büyük Eserim” dediği ve bugün iftiharla 96. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye devam ederken, dünyada sözü dinlenen dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülke konumundadır.

İstiklal harbimizi zafere taşıyan ve Cumhuriyetimize hayat veren ruh tıpkı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. Bizler de milletçe, istiklal ve istikbalimiz için var gücümüzle çalışarak ilerlemeye devam edecek, aziz vatanımızın, milli ve manevi değerlerimizin korunması, milli iradeye sahip çıkılması, demokrasinin güçlendirilmesi ve 2023 hedeflerine ulaşılması için yılmadan ve asla yorulmadan gece gündüz demeden çalışarak daha aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracak ve  büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız inşallah.

Vefatının 81. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı Yüce Allah (C.C)’tan rahmetle, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.