Ziyarette Şube Başkanı Yunus Özdemir, Şube Başkan Vekili Cahit Suci, Şube Başkan Yardımcılarından Tugay Koçak, Mustafa Şeker, Şeref Acar, Havva Yılmaz ve Ömer Arslan hazır bulundu.

Yapılan ziyarette, Şube Başkanı Yunus Özdemir Karaman İl Milli eğitim Müdürlüğüne atanan Mevlüt Kuntoğlu’ na hayırlı olsun dileklerini ileterek, ‘’Eğitim çalışanlarımızın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Gerek ülkemizde gerekse dünyada yaşanan bu zor süreçlerden eğitim neferlerimizin çabasıyla çıkacağız. Bu konuya gereken hassasiyetin gösterileceğini umuyoruz. İlimizde yeni ve özgün çalışmalarla eğitim kadrolarımıza gereken önemin tarafınızca verileceğine inanıyor ve görevinizde başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. ’’ dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ‘’15 Temmuz sonrasında daha da belirgin hale gelen ve ülkemizin önünü tıkamaya yönelik  bütün bu zor süreçleri beraberce atlatacak ve inşallah bütün eğitim kadromuzla aydınlık bir geleceğin ihyası için var gücümüzle çalışacağız. Bu ülkenin istikbali olan talebelerimizin en iyi şekilde yetişmesi için gayret edeceğiz.  Amacımız eğitimi istenilen seviyeye ulaştırmak, bu konuda gerekli tüm adımları atmaktır.’’ dedi.

Ziyaret, Şube Başkanı Yunus Özdemir’in Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerini Sayın Kuntoğlu’na takdimi ile son buldu.