Karaman Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir yaptığı basın açıklamasında: “4 Ocak 2019 tarihinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında 117 üyemiz lisansüstü eğitim programlarına müracaat etmiş ve kabul aşamasına gelinmiştir. Hem kendilerini yetiştirme hem de bu ülkenin geleceği olan aydınlık nesillere en iyi şekilde hizmet etme noktasında programımıza gösterilen yoğun teveccüh gerçekten takdire şayandır.

Eğitime yönelik bu çalışmalarımızın diğer sendikalar ve stk lara da örnek olduğunu görmek bizim için ayrıca kıvançtır ve eğitim adına önemli bir kazançtır. Sorumlu, yol açıcı, hizmet ve çözüm odaklı, akademik ve öncü sendikal anlayışımızı aynı kararlılıkla devam ettireceğiz.

Bu kapsamda öncellikle Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Akgül’e, ayrıca bu lisansüstü eğitim hizmetinin sağlıklı bir şekilde başlaması ve en iyi şekilde yürütülmesi için ciddi mesai harcayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ercan Oktay’a, Enstitü Müdürümüz Doç.Dr. İdris Nebi Uysal’a çok teşekkür ediyor, eğitime vermiş oldukları nitelikli destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu çerçevede bütün emeği geçenlere, bütün eğitimcilerimize ve programımıza alaka gösteren diğer bütün memurlarımıza tekrar yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.