Emel Beyza Karaca işletmeciliğinde hizmet veren Emel Beyza Güzellik Salonunda kullanılan ürünler gelişimlere açık sürekli yenilikçi, deneyimli ve donanımlı şekilde müşterilerine hizmet veriyor. Salonda kullanılan cihazlar ve ürünler hakkında gazetemize bilgiler veren Emel Beyza Karaca ve Yade Kozmetik sahibi Şadi Ünal, kaliteli hizmet vermek adına cildin en yüksek düzeyde beslenmesini sağlayan bir konsept oluşturduklarını söylediler.

Yade Kozmetik olarak 2015 yılından buyana güzellik ve kuaför salonlarına hizmet verdiklerini dile getiren Ünal, yakın zamanda Emel Beyza Güzellik Salonunun Konya’da da hizmet vereceğini ifade etti.

Yade Kozmetik’in kendisine vermiş olduğu desteğin yanı sıra cihazlarının da çok kaliteli olduğunu ifade eden Karaca: “Şadi beyi tercih etmemin sebebi ilk başta cihazlarının kalitesi ve ilgisi. Kullandığı ürünlerinde birçoğunun içeriğinin ne kadar doğal olduğunu ve çok fazla yardımı olmuştu o yüzden Şadi beyi tercih ettim. Bu süreçte bana çok destek oldu iyi ki onu tercih etmişim, salonuma ayrıcalık kattı. Cihazlarımızın çoğu şuanda Karaman’da hiçbir yerde yok umuyorum ki Konya’da da büyük işlere imza atacağız kendisiyle” dedi.

EN İNCE TÜYLERİ YÜZDE 80 ORANINDA AZALTIYOR

Emel Beyza Güzellik Salonunda kullanılan epilasyon cihazını tanıtan Ünal, cihazın en dikkat çekici özeliğinin en ince ve sarı tüyleri 6 seans gibi kısa sürede yüzde 80 oranında azalttığını söyledi.

Ünal: “Cihazımız 1200 Walt diode lazer. Cihazımızın özelliği en ince tüyleri sarı olan tüyleri 6 seansta yüzde 80-85 oranında azaltması. 2 modda çalışıyoruz, normal ve hızlı modda kadın erkek bölümünü seçiyoruz. Burada çalışacağımız bölgeyi seçtikten sonra cihazımız animetresini kendisi belirler ve kıl tipi odaklıdır. Başlığı ise Amerikan makro bardır dijital başlığa sahiptir sonuç odaklı bir cihazdır” dedi.

TEK SEANSTA 2 İLA 12 SANTİM SONUÇ

Emel Beyza Güzellik Salonu bünyesinde bulunan Body Slimming cihazını da tanıtan Ünal, zayıflamak isteyenlerin cihaz sayesinde tek seansta 2 ila 12 santim arasında sonuç alabileceğini ifade etti.

Ünal, Body Slimming cihazı hakkında şunları kaydetti:

“Body Slimming cihazı, 6 başlıklıdır 3 başlığı vakumludur 1 başlığı kavitasyon diğer başlığı titreşim başlığı bir başlığı da lifting başlığıdır. Tek seansta 2 ila 12 santim arasında sonuç alabileceğiniz bir cihazıdır.”