31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver,CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege, ve parti yöneticileri ziyaretlere ara vermeden devam ediyor.

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver yaptığı konuşmada," 24 Haziran seçimlerinden itibaren yetiştiricilerimizin ve üreticilerimizin her türlü sıkıntısına çare üretmek adına TBMM'de onların sözcüsü olduk. Fırsat buldukça sorunlarını Meclis gündemine taşıdım,bundan sonrada bunu yapmaya devam edeceğim. Yerel Seçimlerde Partimizin Adaylarının, gerek Belediye, gerekse de İl Genel Meclisinde görecekleri teveccüh Tarım ve Hayvancılık konusunda bu sektörlerin Mecliste sesi olan şahsıma daha fazla güç verecektir"dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege yaptığı konuşmada;"Hayvan yetiştiricisi hemşehrilerimin sıkıntılarını biliyorum Belediye Başkan'ı seçildiğim zaman bu sıkıntıların çözülmesi için hep yanlarında olacağım.  Modern bir hayvancılık bölgesi oluşturulması, mezbaha,hayvan pazarı ve sosyal tesislerin yapılması ve üretimi arttırmak adına projelerimizi hayata geçireceğiz"dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Birlik Başkanları  31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve beraberindekileri başarılar diledi.

Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.