11 Nolu S.S. Karkoop Öğrenci Servisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Karaman'da bulunan servis şoförleriyle ve basınla yemekli tanışma toplantısında buluştu.

Grand Mesut Otel'de düzenlenen programa misafir olarak Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay'da hazır bulundu.

Koparatif Başkanı Hasan Bilgiç Konuşmasında " Bizler ögrenci servisi esnafı olan tek çatı altında faliyet gösteren servisci esnafı  servisler koparatifi adı altında bir koparatfi kurduk, amacımız en iyi şekilde gelecege taşımaktır çıktıgımız bu yolda siz büyüklerimizi ve temsil ettiginiz kurumları destekçilerimiz olarak görüyoruz ve sizleri bize destek olmanızı rica ediyoruz"dedi.

Böyle bir oluşumu Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yılmaz her ne kadar istemese de biz sizlerin yardımını ve desteğini bekliyoruz” dedi.
4 Nolu Beyazkent Dolmuş Durağı Başkanı Cemalettin Canuylasi’de konuşmasında “Şu an Karkoop olarak 40 üyemiz mevcut. Fakat bunu 150-200’e çıkarıp C ve M plakalı bütün araçları tek çatı altında toplamak istiyoruz. Bunun içinde Şoförler Odası Başkanlığına adayım başkan olursam elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

Şoförler Odası Başkan adayı olduğunu açıklayan bir diğer isim olan Emin Göksoy da, “13 yıldır Karaman’da ikamet etmekteyim ve aranızdan biri olarak dolmuşçuların derdi sıkıntılarını iyi bildiğim için başkanlığa adaylığımı açıklıyor ve desteklerinizi bekliyorum. En büyük sıkıntımız yakıt sıkıntısı. Kendi aramızda rekabet ediyoruz. Bağkur borçlarımızı yatıramıyor, vizemizi bile yaptıramıyoruz. Sorunlarımızı çözmek için birlik olmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından servis şoförlerinin sorunları görüşüldü. Son olarak şoförler toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.