Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “10- 16 Mayıs tarihleri Engelliler Haftası olarak kutlanmakta ve bu hafta boyunca engellilerin sorunları, çözüm yolları, engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimleri konusunda önemli çalışmalar yürütülmektedir.   
Engelli olma hali her insanın hayatında her zaman karşılaşabileceği durumlardan biridir. Engelli olmak asla bir kusur olmayıp yaşama ve topluma katılmaya da engel değildir.
Engelli ya da engelsiz fark etmeksizin tüm vatandaşlarımız insan olma onuruna yaraşır bir biçimde yaşama hakkına sahiptir. 
Toplumumuz içerisinde önemli bir nüfusu oluşturan Yüce Allah (C.C)’ın bizlere emaneti engelli kardeşlerimizin çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanabilmeleri devletimizin en önemli hedeflerindendir. Bu amaçla toplumsal yaşama tam olarak katılmaları, ayrımcılığa maruz kalmamaları, eşit bireyler olarak haklarını tam olarak kullanabilmeleri için; eğitimden istihdama, sağlık hizmetlerinden sosyal yardımlara kadar reform niteliğindeki çok önemli düzenlemeler ve yapılan çalışmalar ile engelli vatandaşlarımızın önündeki engeller kaldırılmış, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları sağlanmıştır. 
Bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve her türlü haktan en iyi şekilde yararlanabilmelerini sağlamak ve sıkıntıları çözmek adına çalışmalar devam edecektir. Çünkü engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmeleri konusunda katkıda bulunmak hepimizin insanlık görevi ve toplumsal sorumluluğumuzdur. 
Bu duygu ve düşünceler ile engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Haftası’nı en kalbi duygularımla tebrik eder,  aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini Yüce Allah (C.C)’tan niyaz eder, selam ve sevgilerimi sunarım.” dedi.