Karaman’da dün akşam (07.06.2018 Perşembe) Ensar Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeği programına Ensar Vakfı Karaman Şube yönetimi, AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Avukat Hüseyin Mutlu katıldı.

Ensar Vakfı Karaman Şube Başkanı Süleyman Atik yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Muhacire Ensar olmak insan olmanın gereğidir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazanı Şerifiniz mübarek olsun. Değerli Ensar Gönüldaşlarımız; Elçiliğine soyunulan, hizmetkârlığına talip olunan, geleceğimiz gençlerimizin 39 yıldır yanında yer alan Ensar Vakfımız,  gönülleri fethetmeye devam ediyor. Karaman Şubesi olarak da bizler gençlerimize gönül köprüsü kurma gayretindeyiz. Azmimizle heyecanımızla ilk günkü aşkla yorulmadan daha birçok faaliyetlerle sizlerle beraber olma arzusundayız. Kıymetli muhacire kucak açan Ensar gönüllüleri; Geçtiğimiz bir yıllık hizmet sürecinde geleneksel hale getirdiğimiz ikinci iftar programında siz ensar ailesi ile beraber olmak bizim en büyük bahtiyarlığımız olmuştur.”

Başkan Süleyman Atik sonrası iftar programında konuşma yapan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu: “Biliyorsunuz 24 Haziran’da ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Ülkemizin üzerinde dolaşan karabulutlar, ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar açık. İnşallah hep birlikte, beraber, birlikte iri ve diri olarak bu oyunları bozacağız. Etrafımızda birçok terör örgütleri ülkemiz üzerinde oyunlar oynasa da biz birlik ve beraberliğimizle bunları bertaraf etmesini bileceğiz. İnşallah 24 Haziran seçimleri Karamanımıza ve ülkemize hayırlara vesile olacak. İnşallah hep birlikte olacağız, güçlü olacağız, iri olacağız, diri olacağız” dedi.