Tam kapanma dolayısıyla erken kayıt tarihini 21 Haziran’a kadar uzattıklarını belirten Okul Müdürü Yunus Aydın “Avantajlı fiyatlarımızdan tüm halkımızın faydalanması için erken kayıt tarihimizi ileriye aldık.Özel okullarda kayıt hiçbir zaman bitmez ama 21 Haziran’a kadar avantajlı fiyatlarımız mevcut “dedi.

Envar Koleji olarak 6. seneyi geride bırakacaklarını belirten Aydın: “Uzaktan eğitimde öğrencilerimizi hazır tutmak adına yoğun bir dönem geçirdik. Çok şükür verimli bir yıl oldu. Velilerimizin bizlere olan güveni ve öğrencilerimizin yoğun gayretleriyle bu zorlu pandemi sürecinde kaliteli eğitim hizmetini öğrencilerimize sunmaya çalıştık.2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında da yüz yüze eğitim verebileceğimiz daha güzel günlerde buluşacağız inşallah.

Artık yeni bir okul kavramından yavaş yavaş uzaklaşıp, genç, dinamik bir okul olma yolunda ilerliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana var gücümüzle okulumuzu akademik ve sosyal-kültürel anlamda daha iyi seviyelere getirmeyi amaçlıyoruz. Kurumsal reklamlardan daha çok öğrenci ve veli memnuniyeti üzerine çalışıyoruz. Kayıt için görüşmeye gelen, okulumuzu merak eden velilerimizi, referans olarak çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize yönlendiriyoruz. Bir okulun karnesini veli doldurur.

Eğitimde maalesef istenilen başarı hemen gelmiyor. Bu sebeple göreve geldiğimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren okulumuzda akademik başarıyı geleneksel hale getirmek için kendimize bir hedef belirledik. Geçtiğimiz yıl LGS sınavında Fen Lisesi ve Proje okulu kazanma oranında %65’lik bir başarı yakaladık. Uzun vadede ,velilerimizin de güveni ile bu sistemin meyvelerini toplayacağız inşallah. Kaliteli eğitimse amaç, sürekli koşmak zorundasınız. Çağa ve eğitimsel yeniliklere ayak uydurmak zorundasınız

Eğitimde birçok dinamiğin bir arada olduğunu belirten Aydın ‘’ Bugün geldiğimiz noktada, veliler kaliteli eğitimin yanında, okula güvenmek ve ulaşılabilirlik istiyor. Hiçbirimiz kendi söküğümüzü dikemiyoruz maalesef. Çocuğumuzun öğretmenler tarafından takip edilmesini istiyoruz. Bu gereklilikleri var gücümüzle yerine getirmeye çalışıyoruz, çalışacağız. Güvenip, evlatlarını bize emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Sizleri de erken kayıt avantajlarıyla bizlerle birlikte aynı hedefe doğru yol almak için okulumuza bekliyoruz’’ dedi.