Gerçekleştirilen ve Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen Şenliğin programı, Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından kutlama programı daha sonra protokol konuşmaları ve panayır açılışı ile devam etti.

Protokol üyeleri ile birlikte çeşitli ürünlerin yer aldığı panayırda incelemelerde bulunarak sergilenen ürünler hakkında bilgiler alan Vali Mehmet Alpaslan Işık, bir araya geldiği ve bir süre sohbet ettiği esnaflara hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ermenek Taşeli Kültür ve Sanat Şenliği, 3-4-5 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenliği etkinlikleri sonrasında Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Cumhuriyet Başsavcılıklarına da ziyaretlerde bulundu.

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenliğine Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Konya, Karaman ve Mersin milletvekilleri, ilçe kaymakamları ve il protokolünün diğer üyeleri ile vatandaşlar katıldı.