Zeytin fidanı dağıtımı 8 Mart pazartesi günü saat 10:00 ila 12:00 arasında eş zamanlı Lütfi Elvan Kent Meydanı, Yanan eski Kuran kursu önü ve Ahmet Keleşoğlu camii önü olarak 3 noktada dağıtılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Atila Zorlu: "Kadınlarımız hayatımıza çok şey kattı. Bu yıl istedik ki, kadının emeğine, eylemine, varlığına, bilgisine ve birikimine değer kazandıracak bir hediye ile teşekkür edelim. Bizim yönetim anlayışımızda, kadınlarımızın toplumun mimarları olduğunu asla unutmayacağız. Ermenek'in geleceğini kadınlarla birlikte kuracağız.

1500 adet zeytin fidanının Ermenekli kadınlarımızın elinde berekete ve aydınlanmaya dönüşeceğine vurgu yapan Başkan Zorlu, Ülkemizin ve ilçemizin kalkınmasında kadının varlığını ve emeğini çok önemsiyoruz. "Zeytin" ağaçların bilgesidir. Yaşamın bilgesi kadınlarımızın elinde bu fidanlar, bu topraklarda berekete ve aydınlanmaya dönüşecektir. Zeytin; birliktir, berekettir, adalettir, sevgidir sevinçtir, katıktır, umuttur. Bu duygularımızı bu topraklarda birlikte yeşerteceğiz. Eğitimde, üretimde her alanda kadınlarımız ile birlikte seferberlik içinde olacağız. Beraber çalışacağız, birlikte başaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerimle, varlığı ile hayatımızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.