Turkuaz Gölü, yaylaları, şelaleleri ve temiz havasıyla doğa tatili denince Torosların incisi Ermenek dört mevsim tatil rotasının merkezi olmaya devam ediyor. Karla kaplı orman manzaraları eşliğinde Bozdağ Kayak Merkezi 19 Şubat Cumartesi günü kış manzarasının keyfini çıkarmak isteyenleri ağırlayacak.

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Ermenek'in beyaz zirvelerine doğa ve kış tatili sevenleri Kar Festivali'ne beklediklerini söyledi.

“DOĞA TUTKUNLARINI DÖRT MEVSİM BEKLİYORUZ”

Kar festivali ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, “Ermenek, eşi benzeri olmayan bir doğa yapısına sahiptir. Türkiye'de dört mevsim tatil yapmak isteyenlerin en iyi tatil rotalarından biridir. İlçemizin doğal mevsim güzelliklerini görmeye tüm doğa tutkunlarını dört mevsim bekliyoruz” dedi.

Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, ERSEV ve ERDOK'un iş birliği içerisinde bu yıl birincisi düzenlenecek olan Ermenek Kar Festivali programında; kayak, kar raftingi, kızak kayma, kar güneşi, snowboard, kardan adam, kar folkloru ve sucuk partisi aktiviteleri yer alıyor.