Erşahince konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okullarımız şimdilik Nisan sonuna kadar kapalı. Bizler okul olarak hem EBA hem WhatsApp grupları hem de kendimize ait online eğitim platformumuz (akademi.ozelkaradag.com) üzerinden bu süreci yürütmekteyiz. Okullar açılır açılmaz yapamadığımız tüm derslerin telafisini okullarımızda yüz yüze eğitimle tamamlayacağız.

9-10 ve 11. sınıflarımız online eğitimlerine devam ediyorlar. Normal okul döneminden daha fazla deneme sınavına online olarak katılabiliyorlar. Akademik dersler dışında sınıf ve okul rehber öğretmenlerimiz canlı video bağlantılarla öğrencilerimizle birlikte olup programlar gerçekleştirirken, müzik ve beden eğitimi öğretmenlerimiz canlı performanslarla öğrencilerimizi evlerinde yalnız bırakmıyorlar.

12. sınıf sınav grubu öğrencilerimizin 1. dönem sonu itibarıyla konuları tamamlamıştık. Dolayısıyla öğrencilerimizin konu olarak bir kaybı yok. Zorunlu olarak evde kaldığımız bu süreç sorumlulukları bilen, hedefli ve çalışma alışkanlığı oturmuş öğrencilerimiz için bir kazanç oldu. Onlar bu süreçte hem online eğitim sistemimiz üzerinden derslere katılıp konu tekrarlarını yapıyorlar, hem de istedikleri zaman WhatsApp üzerinden yapamadıkları soruları ilgili öğretmenlere gönderip çözümü ile ilgili destek alabiliyorlar. İnternet üzerinden kurumsal olarak bizim yaptığımız online deneme sınavlarına katıldıkları gibi farklı firmalarca düzenlenen online deneme sınavlarına da katılabiliyorlar.

Koronavirüs tehdidi nedeniyle evlerinden çıkamayan velilerimiz ve öğrencilerimiz için erken kayıt süremizi Nisan sonuna kadar uzattık. Kayıt yenileme ve ön kayıtlar okulumuza gelmeden telefonla da yapılabilmektedir. Ön kayıt yaptırmak ya da bilgi almak isteyen velilerimiz hafta içi ve Cumartesi günü saat 10:00-15:00 arası okulumuza gelebilecekleri gibi 0.338.2130001 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.